We Ride MTB

Guided tours, coaching och classes

MTB Adventures in Trosa, Sweden

 

We have a range of guided mountainbike tours, so if you love nature and mountainbiking we have the perfect adventure for you. From pine forest on singletrack to quiet coastal singletrack, you will get away from the crowds as soon as you pedal off from our trail head.

Do you like to explore nature on a bike? Get our tips and advices directly to your mailbox


“Had the pleasure of being guided by Veronica and her husband Magnus. even though the weather was the worst in years and a group with very different riding skills, they managed to keep it interesting, teaching technique and most importantly really fun!”

Daniel Corradino

Sara Sundholm
Sara Sundholm
2023-09-04
Proffsigt, trevligt, tryggt!
Sofia Lee
Sofia Lee
2023-09-03
Jättebra upplägg med mycket tid att öva in de olika momenten. Lärde mig jättemycket. Tack.
Eva Forsell
Eva Forsell
2023-09-03
Bra kurs med få deltagare så alla får bra hjälp. Ledarna kunniga o inspirerande o ger de nycklar som behövs för rolig o säker cykling. Man får en chans att utmana sig o på så sätt utveckla sin cykling.
Sepehr Doroudian
Sepehr Doroudian
2023-08-14
Väldigt nöjd med kursen (nivå C). Stämde väl överens med beskrivningen. Bra upplägg med teknikträning innan lunch och implementering av det vi filat på i skogen efter lunch Ett plus att vi endast var tre deltagare och därför fick mycket handledningstid. Rekommenderas varmt!
Liselotte Olsson Westlund
Liselotte Olsson Westlund
2023-06-30
Vi hade en härlig dag i skogen med spännande cykling i varierad terräng. We Ride MTB:s cyklar kändes trygga, stabila och var lätta att använda.
Iuliana Carlsson
Iuliana Carlsson
2023-05-25
Tack Veronica och alla coacher för en fantastisk Ladies Camp! Helt otroligt hur man genom bra coachning, good stämning och pepp vågar cykla på stigar där man har inte vågat förut! Coacherna har bra fokus på varje deltagare och jag har fått många goda råd och tips kring cykling som gör mig sugen på att cykla mer och mer MTB! Under denna helg har jag vågat utmana migsjälv, testa mina gränser och upplevt underbar cykling i en otroligt vacker natur! Jag kommer säkert att dyka upp igen på någon av era kurser 🙂!
Catarina Olsson
Catarina Olsson
2023-05-22
Tack Veronica och hela gänget för en lärorik och rolig Ladies camp!! Ni är toppen på att lära ut grunderna i MTB vilka jag inte hade riktigt koll på innan. Kommer nu att träna på allt ni lärt ut och hoppas på att bli en bättre MTB-cyklist. Kan verkligen rekommendera alla som vill lära sig cykla MTB att gå en kurs hos We Ride MTB Trosa. Återkommer mer än gärna.
Sören Wik
Sören Wik
2023-04-17
Tack Veronica och We ride MTB för en fantastisk lördag med en suverän grundkurs A i MTB. Jag har cyklat några år och kände att jag saknade grunderna. Redan under kursen ändrade jag mitt sätt att cykla, hittade en bra position på cykeln med hjälp av de tekniker och verktyg som Veronica lärt ut under dagen. Väldigt fint pedagogiskt upplägg med ett fantastiskt fint fokus på varje deltagares förutsättningar. Något jag verkligen vill rekommendera. Nu ska jag fila på teknikerna och ser fram mot nästa kurstillfälle. Top of the line👍👍
Jessica Freij
Jessica Freij
2022-09-27
Har bokat flera olika kurser med We Ride MTB och är alltid inspirerad oh motiverad till att fortsätta cykla och utvecklas. Ni ger mig verktygen som jag sedan kan jobba vidare med på hemmaplan. Jag har gått från nyböjare till en mer trygg och säkare cyklist som vågar ta step-ups och dropp. Jag älskar varje stund i skogen. Skulle verkligen rekomendera We Ride Mtb till både nyböjaren till erfaren cyklist.
Henrik Lindberg
Henrik Lindberg
2022-09-26
Veronica är duktig att lära ut och hittar på de lokala lederna som i sin egen bakficka! Rekommenderas varmt.

Contact us for more information

12 + 12 =

Trosa
Trosa Guidning
Trosa nature guidning
Swedish fika