073 365 11 68 info@weridemtb.se

Events

EVENTS

Vi erbjuder allt ifrån teambuilding och med utomhus aktiviteter för stora och små företag.

Välj mellan fartfyllda cykelturer till lugna rena leisure-turer. Vi skräddarsyr eventet helt efter era önskemål, vi kan erbjuda outdoor cooking, bastubad, yoga, slackline och skogsterapi.

Tänk på att våra aktiviteter är utomhus, långt ifrån folksamlingar och stora städer. Vi erbjuder aktiviteter för både privatpersoner och företag.

Tveka inte att kontakta oss!
veronica@weridemtb.se

Upplevelse utöver det vanliga

Kombinera en utomhus matupplevelse med en guidad mountainbiketur på grusvägar och stigar i den varierade sörmländska naturen. En minnesvärd upplevelse med aktivitet och natursköna miljöer för nyfikna och aktiva människor.

Efter en skön cykeltur möts vi av den sprakande elden, njuter av en måltid med sörmländska råvaror som toppas med kokkaffe. Vi arbetar tillsammans med Åsa’s smaker från landet 

Åsas smaker från landet erhöll denna utmärkelse för upplevelsepaket. År 2020 vann vårt paket “Food Journey Through the Wilderness”
360 Eat Guide Experience, vilket vi är mycket stolta över!

MTB Event 

Vi startar alltid våra guidade turer med tekniska tips för att du ska känna dig trygg på cykeln innan vi tar oss ut på turen.

MTB Aktivitet: innebär att vi börjar lugnt på grusvägar, övergår till lite bredare stigar och efter en stund testar vi lite tekniska stigar och bygger upp under turens gång olika moment som gruppen klarar.

Du får en bra introduktion till MTB och en fin upplevelse i Trosa.
Vi kan välja en havsnära tur eller en skogstur, beroende på väder och önskemål.

Hur är svårighetsgraden?

När vi cyklar MTB är turen alltid anpassad till den som har minst erfarenhet, för att hålla ihop gruppen. Är det en homogen grupp så blir det en tur på gruppens nivå och kapacitet.

Vi cyklar endast omarkerade stigar vilket innebär att det är endast cykelguiden som hittar i området. Vi tar hänsyn till väder, jakt och säkerheten, när vi väljer våra turer.

Ladies MTB CAMP
we ride MTB guidning

Tveka inte att kontakta oss för att skräddarsy ditt event!
veronica@weridemtb.se