Events

EVENTS

Vi erbjuder allt ifrån teambuilding och med utomhus aktiviteter för stora och små företag.

Välj mellan fartfyllda cykelturer till lugna rena leisureturer.

Vi skräddarsyr eventet helt efter era önskemål, vi kan erbjuda outdoor cooking, bastubad, yoga, slackline och skogsterapi.

Tänk på att våra aktiviteter är utomhus, långt ifrån folksamlingar och stora städer.

Vi erbjuder aktiviteter för både privatpersoner och företag.

Tveka inte att kontakta oss!

MTB EVENT 

Vi startar alltid våra guidade turer med tekniska tips för att du ska känna dig trygg på cykeln innan vi tar oss ut på turen.

MTB Aktivitet: innebär att vi börjar lugnt på grusvägar, övergår till lite bredare stigar och efter en stund testar vi lite tekniska stigar och bygger upp under turens gång olika moment som gruppen klarar.

Du får en bra introduktion till MTB och en fin upplevelse i Trosa.
Vi kan välja en havsnära tur eller en skogstur, beroende på väder och önskemål.

Hur är svårighetsgraden?

När vi cyklar MTB är turen alltid anpassad till den som har minst erfarenhet, för att hålla ihop gruppen. Är det en homogengrupp så blir det en tur på gruppens nivå och kapacitet.

Vi cyklar endast omarkerade stigar vilket innebär att det är endast cykelguiden som hittar i området. Vi tar hänsyn till väder, jakt och säkerheten.

Vi tar max  8 deltagare per guide.

 Sagt om oss!

Vi hade Veronica och Magnus som ledare för vår gruppaktivitet med jobbet. Var kanonbra! Tidigare cykelerfarenhet varierade enormt, men alla kom därifrån med nya lärdomar och roliga minnen. Bra variation där de som bara cyklat  lite kan lära sig på teknikområdet och de som cyklat mycket kan hitta roliga klurigheter ute i spåren. Tack! ” – Karl-Johan

 ”Had the pleasure of being guided by Veronica and her husband Magnus. even though the weather was the worst in years and a group with very different riding skills, they managed to keep it interesting, teaching technique and most importantly really fun!” -Daniel Corradino

Kontakt:

Veronica Carlson
Mejla: veronica@weridemtb.se
Ring: 073-365 11 68

 

 

We Ride MTB Event