Guidningar/MTB-coachning

MTB MED GUIDE

– halvdag eller heldag

 

Vill ni ha en privat guidning i Trosa med MTB-cykel, så finns vi här. Vi har flertalet kunniga guider med olika specialiteter och nivåer. Vi kan erbjuda er ett brett utbud av guidningar för er.

Vi erbjuder guidade turer från MTB-nybörjare till den erfarne MTB-cyklisten.

Våra guidade turer kan ta dig allt ifrån enklare turer på grusvägar genom det sörmländska landskapet till det mer tekniska och sköna slingor i skogen för nybörjare för såväl nybörjare som den mer avancerade cyklisten.

Vår guide anpassar turen efter era önskemål.

På våra guidade turer går vi igenom grunderna till MTB för de som behöver det innan vi tar oss ut i skogen. Vi tar oss igenom djupa skogar, öppna landskap, trolska myrar och över hällar. Vi är alltid kustnära med havet eller en vacker sjö. Vi är certifierade guider av Sweden by Bike och har alltid en handlingsplan om något oväntat händer.

 

Priser:
Privat 1 person 120 min 1750 kr – tryck på boka knappen till höger
Grupper från 2 personer 120 min 890 kr/pers

Behöver du hyra en MTB? Vi ordnar det, från 490 kr per cykel, vi hämtar, lämnar och tvättar cyklarna efter guidningen. Leverans gäller i Trosa. (hjälm ingår)

 

MTB COACHING SESSION

 

Vill du coachas?

Privat Coachning är ett bra sätt att snabbt utveckla dina färdigheter och se vilka områden du behöver utvecklas på.
 
 Vi coachar dig, filmar dig och hjälper dig att bli en ännu bättre och självsäker cyklist.Oavsett nivå hjälper vi dig att utvecklas på din cykel. 
 
Beskriv gärna kort i din bokning vad du vill bli bättre på, om det är några särskilda moment eller hinder som du vill ta till nästa nivå.

 

Priser:

1 person 60 min 900 kr 
1 person 120 min 1750 kr 

Höstlovs erbjudande – efter session tar vi en cykelfika och planerar din fortsatta utveckling. ( Gäller endast 120 minuter sessions)

 

MTB-GUIDNING LUGNT TROSA 

– halvdag

Vi erbjuder guidade turer med MTB både för nybörjare och för dig som är mer erfaren.

”MTB i Trosa – Lugnt” tar vi de lättrullade och sköna stigarna. Under den här turen tar vi de lättare stigarna som finns nära havet eller i skogen.

Vi startar alltid våra guidade turer med tekniska tips för att du ska känna dig trygg på cykeln innan vi tar oss ut på turen.

”MTB i Trosa – Lugnt” innebär att vi börjar lugnt på grusvägar, övergår till lite bredare stigar och efter en stund testar vi lite tekniska stigar och bygger upp under turens gång olika moment som gruppen klarar.

Du får en bra introduktion till MTB och en fin upplevelse i Trosa.
Vi kan välja en havsnära tur eller en skogstur, beroende på väder och deltagarnas önskemål.

Kommande turer på MTB Lugnt i Trosa: 

  • Öppet dagligen 21 juni till 31 augusti 10:00-12:00
  • Öppet fredag-söndag från 1 september till  30 sept 10:00-12:00

Hittar ni inget tillfälle? Mejla eller ring oss så finner vi ett tillfälle som passar er!

 

MTB-guidning

Samtliga guidningar är bokningsbara fram till 72 timmar innan tillfället.

HELDAGSTUR MTB HAVREVRETEN

4 JULI & 1 AUGUSTI

Denna aktivitet sker i samarbete med Havrevreten.

Vill du känna vinden i håret och solen mot din kind medan du rullar ut med grusvägar och stigar genom det sörmländska landskapet?

Detta är tillfället för dig som är nybörjare inom MTB och vill ut och njuta av en säker men utmanande och njutningsfull dag ute i naturen.

Veronica är er erfarna MTB-guide som kommer visa er några speciellt utvalda platser att upptäcka utanför Trosa. Start och mål här på Havrevretens gård där vi även kommer att äta vår lunch.

Har du egen MTB-cykel tar du med dig den annars går det att hyra via Veronica. Fyll i formuläret nedan om du önskar hyra en MTB-cykel.

Vi är certifierade guider av Sweden by Bike och har alltid en handlingsplan om något oväntat händer.

Anmäl dig här Havrevreten

MTB-guidning