Guidningar

MTB-GUIDNING MED EGEN GUIDE

Vill ni ha en privat guidning av Trosa med MTB cykel, så finns vi här. Vi har flertalet kunniga guider med olika specialiteter och nivåer. Vi kan erbjuda er ett brett utbud av guidningar för er.

Vi erbjuder guidade turer från MTB-nybörjare till den erfarne MTB cyklisten.

Våra guidade turer kan ta dig allt ifrån enklare turer på grusvägar genom det sörmländska landskapet till det mer tekniska och sköna slingor i skogen för nybörjare för såväl nybörjare som den mer avancerade cyklisten.

Vår guide anpassar turen efter era önskemål.

På våra guidade turer går vi igenom grunderna till MTB för de som behöver det innan vi tar oss ut i skogen. Vi tar oss igenom djupa skogar, öppna landskap, trolska myrar och över hällar. Vi är alltid kustnära med havet eller en vacker sjö. Vi är certifierade guider av Sweden by Bike och har alltid en handlingsplan om något oväntat händer.

Priser:
Privat  1 person 120 min 1750 kr
Grupp 2-3 personer 120 min 890 kr/pers
Grupp 4 eller flera, pris enligt överenskommelse

DAGSTUR FÖR MTB-NYBÖRJARE – 4 JULI

Denna aktivitet sker i samarbete med Havrevreten.

Vill du känna vinden i håret och solen mot din kind medan du rullar ut med grusvägar och stigar genom det sörmländska landskapet?

Detta är tillfället för dig som är nybörjare inom MTB och vill ut och njuta av en säker men utmanande och njutningsfull dag ute i naturen.

Veronica är er erfarna MTB-guide som kommer visa er några speciellt utvalda platser att upptäcka utanför Trosa. Start och mål här på Havrevretens gård där vi även kommer att äta vår lunch.

Har du egen MTB-cykel tar du med dig den annars går det att hyra via Veronica. Fyll i formuläret nedan om du önskar hyra en MTB-cykel.

Vi är certifierade guider av Sweden by Bike och har alltid en handlingsplan om något oväntat händer.

Anmäl dig här på Havrevretens webbplats.

MTB-guidning