073 365 11 68 info@weridemtb.se

Bokning av Ladies Camp och Day

ONLINEBOKNING (preliminär) 

Nyhet! Nu kan ni göra en preliminär bokning här i vårt onlinesystem. 

1. Välj vilken kurs eller guidning ni är intresserade av
2. Välj datum och antal personer. 
3. Slutför bokningen. 
4. Ni betalar inget nu. När vi får förfrågan kollar vi tillgänglighet på kursen eller om du vald en guidning,  styr vi upp med lämpliga guidar och återkopplar till er inom ett dygn.

Om vi kan ta emot er får ni en faktura, och det är först när ni betalar denna ni bekräftar er bokning. Om vi inte kan ta emot er just då försöker vi justera tiden, men hittar vi inget gemensamt som passar så får vi helt enkelt avboka och försöka igen en annan gång. 

Fyll i nedan uppgifter för att resevera en plats:


För att möta dina förväntningar och behov på bästa sätt kommer vi att jobba nivåanpassat. Gruppindelning matchar aktiviteternas intensitet och svårighetsgrad. Var ärlig mot dig själv när du bedömer din nivå, då blir utbyte av blir helgen optimalt. Blir det inte perfekt för dig byter vi grupp. Välj den nivå du känner igen dig mest i.

Det är viktigt att du har kollat upp din olycksfallsförsäkring.

Notera att länken till bokningsvillkoren öppnas på en ny sida.

CYKLISTNIVÅER

Nybörjare:
Har inte cyklat MTB tidigare.

Nybörjare +:
Cyklat en del MTB. Är ny på MTB men kan självklart cykla. Har lite erfarenhet av cykling på led och i terräng. Kanske är inte konditionen på topp eller så är du vältränad men ovan med MTB.

Medel:
Har cyklat en del och är van MTB cyklist med minst ok kondition. Kanske inte cyklat så mycket på stig och led i naturen men har full kontroll på cykeln. Kan känna mig osäker i tekniskt utmanande partier, kanske osäker med hala rötter, stenar eller brantare utför.

Medel +:
Som MEDEL ovan samt har bra kondition.

Van Stigcyklist:
Cyklar MTB regelbundet och är generellt van och vältränad. Kanske har du cyklat mycket eller t.o.m. på hög nivå. Du vill du utvecklas, träffa andra cyklister, få tips och råd samt söker utmaningar. Du backar inte för hinder eller tekniskt utmanande terräng.

”Veronica är kunnig och engagerad ledare. Hon ger många värdefulla tips för nybörjare. Gruppen var lagom stor och det var smidigt upplägg på plats. Jag är supernöjd med tips och idéer vi fick i pauserna. Och så är Bergs Gårds MTB-arena en fantastiskt vacker miljö. Tack för en fin förmiddag!”

Patrik

deltagare guidad kurs för nybörjare 180525