AFFÄRSUTVECKLING, WORKSHOPS & FÖRELÄSNINGAR

Veronica har arbetat med affärsutveckling under många år inom mediabranschen och de senaste åren som projektledare destinationsutveckling i kustnära Sörmland. Veronica har genom We Ride MTB har skapat sig sitt drömjobb genom att kombinera yrkeskarriären med sin älskade hobby, stigcykling.

Är du i behov av kunskaper kring affärsutveckling, paketering, marknadsföring, försäljning för att skapa mer lönsamhet?
Är ditt företag i behov av en inspirationsföreläsning och få upp engagemanget i företaget?
Behöver ni ledarskapsutbildning eller behöver ni skapa en teamkänsla?

Då kan jag hjälpa er!

Cykling-  tryggt, säkert och fullt med glädje

 

Vi erbjuder en modern kombination av cykling, personlig utveckling och upplevelser. Vi arbetar  med sambandet mellan ditt beteende, känslor och tankar. Eftersom allt hör samman påverkar det oss i vår personliga utveckling. Vi begränsar oss dagligen både mentalt och fysiskt.

Med hjälp av våra tekniker hittar vi tillsammans sätt för dig att tolka, utveckla och mästra situationer du ALDRIG tänkt att du ska genomföra. Under min ledning bygger vi självförtroende, säkerhet och lärande byggt på glädje. När du är glad får inte rädslan utrymme att gro. Våra påhittade rädslor är oftast grunden till att det inte går som vi tänkt.

Det är viktigt att ta utveckling stegvis och stegvis öka svårighetsgraden. Då får hjärnan signaler om att det här kan jag. Här har MTB och personlig utveckling allt gemensamt. Att börja med ett för högt hinder/mål skapar motstånd och tvivel till den egna förmågan. Tar du din utveckling i små steg märker du inte att du helt plötsligt tar ett dropp eller en svårighet som du ”aldrig” tänkt göra. Samma sak gäller i livets utmaningar.

I min coachroll och ledarroll är jag lyhörd för individens egna satta gränser och tänjer dem successivt likt ett gummiband. Helt naturligt kallar vi We Ride MTB för Bike Therapy.

Kontakta oss för mer info: 0733 65 11 68,  veronica@weridemtb.se

Veronica Carlson

Jag fick min första MTB 2009 det blev kärlek vid första ögonkastet. Jag genomförde en del cykellopp de första åren, sen några år tillbaka fokuserar jag  på cykelglädjen mer än prestation. Friheten som finns i cyklingen i kombination med skogen,  doften ifrån mossan är mitt livselixir.